BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Válogatottaink / Hírek / Lengyelország ellen tartja “főpróbáját” az U17-es válogatott
Nina Patalon, a lengyel U17-esek fiatal, ám már rutinos edzőnek számító "főnöke"

Lengyelország ellen tartja “főpróbáját” az U17-es válogatott

A magyar női U17-es válogatott március 6-án (kedden) és március 8-án (csütörtökön), Lengyelország ellen játszik két felkészülési mérkőzést – a tervek szerint Üllőn, de ebbe az időjárás még beleszólhat, miután a Pest megyei településen csak természetes füves pálya van.

A lengyelek korosztályos csapata is nagyon erős – büszkén mondhatjuk, hasonló játékerőt képvisel, mint a mieink. A Nina Patalon, a 32 éves, de már rutinosnak számító szövetségi edző által irányított csapat a magyarhoz hasonlóan, maximális teljesítménnyel, 9 ponttal „hozta” a selejtező-csoportját, és az is közös szál, hogy a lengyelek is megvertek, megelőztek egy nagyágyút – ők Svájcot.

A selejtezőben mutatott jó teljesítmény ellenére az elitkörben viszont csak a második kalapból húzták őket, megkapták ellenfélnek az osztrákokat, ennek ellenére talán kedvezőbb a sorsolásuk, mert a másik két ellenfél a bosnyák és a török válogatott.

A miénkhez, a nőifutball.com-hoz hasonló profilú „Łączy Nas Piłka Kobieca” oldal információja szerint Nina Patalon már kijelölte a keretét, erős, „elitkörös” csapattal érkezik Magyarországra. A hazai akadémisták mellett Angliából, az Arsenal Ladiestől (Wiktoria Kiszkis), amerikai egyetemi csapatból, Massachusettsből (Alexis Legowski), a spanyol ligából, Malagából (Natalia Padilla), és Németországból, Szuh Eráék csapatából (Sara Kierul) is rekrutált játékost.

Remek erőfelmérő lesz!

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

U17: Íme, az elitkörös keretünk!

Schumi Dorottya szövetségi edző kijelölte a március 23-án kezdődő elitkörben szereplő U17-es válogatottat. A keret ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.