BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Utánpótlás bajnokságok / Az U16-os Kiemelt csoport 2017-2018-as szezonja

Az U16-os Kiemelt csoport 2017-2018-as szezonja

A Magyar Labdarúgó-szövetség a 2017-2018-as bajnoki szezonban két pályaméreten írt ki U16-os bajnokságot: nagypályán, valamint csökkentett pályaméreten, azaz a két tizenhatos közötti ¾ pályán. A nagypályát 23 alakulat „vállalta” – közülük a legerősebb kilenc viaskodik a Kiemelt csoportban és kialakult két regionális csoport is, 7-7 csapattal.

Az U16-os, Kiemelt csoport versenykiírása szerint, a csapatok az őszi, és a tavaszi szezonban két teljes kört, 18 fordulót (16-16 mérkőzés) játszanak, majd az így kialakult sorrend alapján, a tabella első öt helyezettje a „Felsőházba”, 6-9. helyezettje az „Alsóházba” kerül.

A Felső- és Alsóházban a csapatok – úgy, hogy valamennyi eredményüket magukkal viszik – minden ellenfelükkel még egyszer játszanak: az érmekért küzdő ötösben ez 4-4, a mezőny második felében 3-3 újabb mérkőzést jelent.

IDE kattintva érhető el a bajnokság az MLSZ adatbankjában. A látogatónak itt már csak az aktuális forduló számát kell beállítania.

Az U16-os Kiemelt csoport sportszervezetei:
Diósgyőri VTK
ETO FC Győr
Ferencváros
Haladás-Viktória FC
Kóka FNLA
Magyar Labdarúgó Egylet-Pécsi MFC
MTK Hungária FC
St. Mihály FC
Videoton FC

 

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

1 Komment

  1. avatar
    HORVATH ANDRÁS

    TISZTELT  SZAKOSZTÁLY. 

    NAGYON TEHETSÉGES 14 ÉVES ROKON LÁNYUNK FOCIZIK .NAGYON SZERETNÉ HA LEHETŐSÉGET KAPNA ÖNÖKNÉL EGY PRÓBAJÁTÉKRA . TISZTELETTEL KÉREM ÖNÖKET HOGY ADJANAK SZÁMÁRA EGY IDŐPONTOT . AMIKOR MEGJELENHET. KÉREM TISZTELETTEL CIMET . IDŐPONTOT ÉS NEVET HOGY HOL JELENKEZZEN KÉRNÉNK EGY TELEFONSZÁMOT HOGY ELÖTTE KIT HÍVJUNK FEL . KÖSZÖNJÜK.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.