BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A Simple Női Liga hírei / Már csak két nap, a tavaszi rajtig!

Már csak két nap, a tavaszi rajtig!

Negyvennyolc óra sincs már a Jet-Sol Liga tavaszi rajtjáig! A héten beköszöntött havas, télies időjárás ellenére, mind a négy párban mérkőzésre készülnek a csapatok, kihasználva, hogy az MLSZ női szakágának korábbi állásfoglalása szerint, a téli hónapokban műfüvön is lehet bajnokit rendezni, nem előírás az NB III-as hitelesítés.

Szombaton két meccs lesz (Győrben, 14 órakor ETO-Fradi, a mátyásföldi Ikarus-pályán 18 órakor MTK-Kóka), és két találkozó marad vasárnapra is: délben, az Illés Akadémián várja a Haladás-Viktória az Astrát, illetve 15 órakor fogadja a Bánka Kristóf Sportközpontban az Újpest a DVTK-t.

Már csak kettőt kell tehát aludni a rajtig – de, addig is, ráhangolódásként, megmutatjuk még egyszer az őszi idény „válogatottját”, a Reis – Tóth A., Turányi, Sárosi , Szabó V. – Csiki – Csányi, Fenyvesi – Markovics, Bulatovics, Sipos tizenegyet.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

JSL R6: A hajrában másodszor botlott a Ferencváros

A Jet-Sol Liga Felsőházának rájátszásában, nem sok nyitott kérdés maradt az utolsó fordulóra, miután az ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.