BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Utánpótlás bajnokságok / Az U19-es Kiemelt csoport 2017-2018-as szezonja

Az U19-es Kiemelt csoport 2017-2018-as szezonja

A 2017-2018-as bajnoki szezonban, összesen 44 csapat nevezett be a „legidősebbek” női utánpótlás bajnokságába, az U19-es viadalra – közülük 10 döntött úgy, hogy a legerősebb, a Kiemelt csoportban kíván versenyezni, ahol az ország bármely szegletéből kaphat ellenfelet.

Az U19-es, Kiemelt csoport versenykiírása szerint, a csapatok az őszi, és a tavaszi szezonban két teljes kört, 18 fordulót játszanak, majd az így kialakult sorrend alapján, az első négy helyezett még további, háromfordulós rájátszásban is részt vesz.

A rájátszásba jutott csapatok a „hosszabbításra” magukkal viszik pontjaikat, így a 21 forduló eredményeinek összessége dönt a bajnoki címről, határozza meg a legjobb négy sorrendjét. Értelemszerűen, az 5-10. helyezésről, a „alapszakasz” 18 fordulójában döntenek a csapatok.

IDE kattintva érhető el a bajnokság az MLSZ adatbankjában. A látogatónak itt már csak az aktuális forduló számát kell beállítania.

Az U19-es Kiemelt csoport sportszervezetei:
Airnergy FC
Astra HFC
Diósgyőri VTK
ETO FC Győr
Ferencváros
Haladás-Viktória FC
Kóka FNLA
Mercedes KLA
MTK Hungária FC
Videoton FC

 

 

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.