BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A hazai utánpótlás / Minden segítség jól jön!

Minden segítség jól jön!

Február elején tett közzé a St. Mihály FC szívbemarkoló hírt a klub egyik utánpótlás játékosáról, illetve családjáról. 
A család fenntartója, az apuka, szívinfarktust kapott és váratlanul elhunyt, miközben az édesanya, a 7 éves, leukémiás kisfiúval Budapesten, négy hónapos gyógykezelésen vár csontvelő transzplantációra. 
A gyerekek, akik közül nem csak Niki (aki egyébként a bajban a sportból, társaiból, edzőjéből is erőt meríthet, játszott, sőt gólt lőtt is a Ferencváros elleni hétvégi kiemelt U16-os mérkőzésen), de több fiú is focizik, egymást támogatva maradnak talpon a mindennapokban.
Niki klubja, a St. Mihály FC, amely maga is oroszlánrészt vállal a segítségből facebook posztjában is kérte, aki teheti, támogassa a gyerekeket. Örömmel, büszkén, forró szívvel számolunk be róla, hogy eddig közel félmillió forint segítség érkezett az „Egy család vagyunk” név alatt megnyitott 57100209-12019610-os számlaszámra, de természetesen továbbra is minden adományra, segítségre nagy szükség van.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

A serdülőknél a Fradi és a St. Mihály is gólzáporral nyert

Három mérkőzést játszottak az országos utánpótlás bajnokságok Kiemelt csoportjaiban – ebből kettőn a Ferencváros lépett ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.