BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Pályán az amatőrök is / Bognár Réka – apja lánya!
Réka a játékvezetői trió bal szélén áll, Kártyás Katalin és Lukács Lívia társaságában

Bognár Réka – apja lánya!

A kissé elcsépelt szólás szerint, az a bizonyos alma, nem esik messze a fájától… Örömmel számolunk be róla, ha a női labdarúgásban olyan szereplők jelennek meg, akiknek a családi kötődése erős a sportághoz – ha pedig a kötődés elsősorban a hagyományosabb, jobban beágyazódott szakágat, a férfiakat illeti, talán abban is bízhatunk, hogy az apróságok is segítik a „mi futballunk” pozícióját.
Korábban Vad Anita volt az a női játékvezetőnk, akinek édesapja is „topkategóriás”, FIFA-játékvezető volt, most pedig itt az újabb „fecske”, Bognár Réka, a jelen legszimpatikusabb hazai játékvezetője, Bognár Tamás leánya.
Réka Szombathelyen tanul, az MLSZ Vas megyei igazgatóságának képzésén vett részt, az utóbbi időben pedig már rendszeresen „lenget” női mérkőzéseken – szombaton például a Haladás – ETO U16-os találkozón.
Sok sikert Rékának, szívből kívánjuk, hogy játékvezetői sikerei múlják felül édesapját is – alkalmasint ezt Tamás bánná legkevésbé.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

NB II: Az Airnergy “besegített” a Kelen SC-nek

Az NB II-ben a télen két, NB I-es rutinnal is rendelkező játékossal, Csorbai Nikolettel és ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.