BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Hírek a nemzetközi női labdarúgásból / Csányi Sándor a FIFA alelnöke lesz
Gianni Infantino, a FIFA elnöke is gratulált a magyar szövetség elnökének

Csányi Sándor a FIFA alelnöke lesz

Az UEFA pozsonyi kongresszusán, az európai szövetség Csányi Sándort jelölte a korrupciós botrányba keveredett Ángel Maria Villar helyére a FIFA alelnöki tisztségére. A formális választás, és beiktatás a nyári világbajnoksághoz kapcsolódó oroszországi FIFA kongresszuson történik majd – de miután ez a pozíció Európáé, ez valóban formalitás.

Csányi Sándor, a megválasztása után, az MLSZ TV-nek adott nyilatkozatában ismételten megerősítette elkötelezettségét a női labdarúgás iránt.

„Fontos, hogy a tendencia – mely szerint a nagyok még nagyobbá válhatnak, a kisebbek pedig aránytalanul lemaradnak klub- és válogatott szinten is –, megforduljon. Azért is dolgozni fogok, hogy a jó szabályozás eredményeként a fiatal játékosok több lehetőséghez jussanak, és hogy a szabadidős és a női futball erősödjön a világ minden táján” – mondta.

Emlékezhetünk rá, amikor a Magyar Labdarúgó-szövetség nemrég másik fontos nemzetközi tisztségére, az UEFA Végrehajtó Bizottságának tagságára kandidált, kampányanyagát Szőcs Réka fotójával illusztrálta.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

JSL D1: Előny a címvédőnél, az MTK nyerte meg az első meccset

A Jet-Sol Liga bajnoki szakaszában a Ferencváros éppen másfélszer annyi pontot szerzett, mint az MTK ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.