BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Hírek a nemzetközi női labdarúgásból / Törökországban edzőtáboroznak a román válogatottak

Törökországban edzőtáboroznak a román válogatottak

Törökországi edzőtáborban készül fel tavaszi feladataira a román női labdarúgó válogatott. Mirel Albon ezúttal is számos magyar nemzetiségű játékost hívott a keretébe, élükön Gődér Brigittával, az ETO FC Győr kapitányával, aki a mi ligánkban futballozik is. De, a védő mellett Törökországban van a két „svéd”, Herczeg Andrea és Bartalis Barbara, a székelyudvarhelyi Kajtár Linda, Geréd Erika, és az aradi Balázs Andrea, valamint a marosvásárhelyi Barabási Kinga is.
A román női futballt ismerők számára talán meglepetés, hogy „csak” tizenegy kolozsvári van a keretben, de ezt magyarázza, hogy a téli időszakban az Olimpia és a válogatott több kulcsembere (mint Csicsi Lunca, Stefi Vatafu, Adina Giurgiu) kapott engedélyt arra, hogy külföldre szerződjön.
Nem csak a román felnőtt válogatott, az elitkörre készülő U17-esek is Törökországban edzőtáboroznak. A húszas keretbe a legtöbb játékost az ország legjobb utánpótlás-nevelő műhelye, László Béláék „istállója”, a Székelyudvarhelyi Vasas Femina adja, hatot (Sándor Barbara, Kis Anita, Benő Krisztina, Ana Maria Vlădulescu, Mădălina Marinescu, Mitri Rita).

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

Az Anderlecht szélnek ereszti bajnokcsapatát

Belgiumban az ország legpatinásabb futballklubja, az RSC Anderlecht (Dames) nyerte meg a női labdarúgó bajnokságot. ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.