BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Hírek a nemzetközi női labdarúgásból / Az Anderlecht szélnek ereszti bajnokcsapatát

Az Anderlecht szélnek ereszti bajnokcsapatát

Belgiumban az ország legpatinásabb futballklubja, az RSC Anderlecht (Dames) nyerte meg a női labdarúgó bajnokságot.

A lila-fehér csapat legutóbb húsz évvel ezelőtt lett bajnok, most visszatért a csúcsra – akartam is írni pár gondolatot arról, lám, szerte Európában a nagyklubok kezdik dominálni a női labdarúgást is.

Igen ám, de belefutottam abba a hírbe (is), hogy az európai elit aljához tartozó Belgium bajnokcsapatának egyáltalán nincs oka az örömre, pénzügyi okokból nem indulhat az UEFA Női Bajnokok Ligájában, sőt, ha ez nem volna elég, még a léte is veszélybe került.

"Az Anderlecht kihúzta a csatlakozót a női labdarúgó csapatából" – írja a szakportál, a Womenssoccerunited.com híre egy belga forrást citálva. Az írás úgy fogalmaz, "On Tuesday-evening, the players were told that Anderlecht will stop with women’s football"

Kedden este bejelentették a játékosoknak, az Anderlecht kiszáll a női futballból…

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

A ManUnitedet elérte a XXI. század szele

A Manchester United bejelentette, hogy feladja korábbi elzárkózó álláspontját, és licenckérelmet adott be a WSL2-re, ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.