BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A hazai utánpótlás / Folytatódnak a kiemelt bajnokságok küzdelmei
Az ETO és a St. Mihály egyaránt eséllyel pályázik arra, hogy az U16-ban a legjobbak közé kerüljön

Folytatódnak a kiemelt bajnokságok küzdelmei

Nem csak a Jet-Sol csapatai lépnek pályára a hétvégén, folytatódnak a kiemelt utánpótlás bajnokságok küzdelmei is.

Az idősebbek, az U19-esek között – 9 forduló után – a veretlen ETO FC Győr pontelőnnyel áll az élen, megelőzve az MTK Hungáriát, valamint a Kóka FNLA-t és a Ferencvárost. A kiírás szerint a tíz csapat két teljes kört (18 forduló) játszik, majd a legjobb négy (a papírforma alapján a jelenleg is vezető kvartett) jut be a rájátszásba, ahol további három-három mérkőzést vívnak.

Szombaton, illetve vasárnap nem lesz teljes a forduló, az Airnergy – Ferencváros, és a Haladás-Viktória – Astra HFC meccseket elhalasztották. Az Astra, nemzetközi meccsel igyekszik kitölteni a szabaddá vált hétvégét, Pozsonyba utazik a Slovan Bratislavához.

Az U16-os nagypályás bajnokság Kiemelt csoportjában is az ETO FC Győr szerepelt a legjobban ősszel.

A veretlen listavezető, amelyet tavasszal már a negyedik (!) edző, Takács János, Horváth Tamás és Lenzsér Zsolt után Keglovich Ferenc irányít, rögtön rangadóval kezdi a szezont, szombaton az MTK Hungária fiataljait fogadja. (Lesz a tavaszi nyitófordulóban még egy remeknek ígérkező meccs, vasárnap a St. Mihály FC utazik a Ferencvároshoz.). A két rangadón kívül más mérkőzés viszont nem lesz, a Haladás-Viktória ebben a korosztályban is halasztást kért, március 21-én utazik majd a Videotonhoz, és későbbre tolódott a DVTK – PMFC találkozó is.

A tabellán kilenc forduló – de 8-8 lejátszott mérkőzés után – az ETO FC Győr előnye három pont a Németh Júlia által dirigált Ferencváros, és hat az MTK Hungária, valamint Hódi Zsuzsanna tanítványai, a St. Mihály FC előtt.

A Kiemelt csoport csapatai az alapszakasz két teljes köre után, az ifistákhoz hasonlóan rájátszásban vesznek részt – a különbség annyi, hogy az 1-5. helyezett küzd tovább az érmekért, és folytatja majd a bajnokságot a 6-9. is, az alsóházban.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

Finnországba utazik az U16-os válogatott

Az UEFA azzal is segíti a tagországok leány U17-es válogatottak minél sikeresebb szereplését az Európa-bajnoki ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.