BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Hírek a nemzetközi női labdarúgásból / 1000 forint egy jegy a női BL-döntőre
Nadine Kassler, a május 24-i UEFA Női Bajnokok Ligája-döntő "jegyével" (Fotó: womensfootball.com.ua)

1000 forint egy jegy a női BL-döntőre

Kijevben megkezdődött a május 24-i, UEFA Női Bajnokok Ligája döntő jegyeinek árusítása. 
Ne feledjük, a bő két hónap múlva rendezendő finálé nem csak azért fontos számunkra, mert a már ismert sorsolás alapján – ha, csak az angolok közbe nem szólnak – ismét létrejöhet a VfL Wolfsburg–Olympique Lyonnais döntő, Jakabfi Zsanettel és Marozsán Dzseniferrel: egy év múlva, 2019 májusában Budapest, a Groupama Aréna lesz a házigazda.
Alkalmasint, ebből a szempontból is érdekes (miközben persze Kijev is abszolút elérhető), hogy a döntőre a drágább (!) jegyek 100 hrivnyába, nagyjából 1000 forintba, az olcsóbbak, a kapu mögé pedig 70 hrivnyába kerülnek. 
Érdemes egyből a budapesti meccsre gondolni, és azt valószínűsíteni, nálunk sem lesz akadálya annak, hogy aki látni akarja a világ legjobb játékosait, az jegyet vegyen, és ott legyen a Groupama Arénában. Már, ha időben ébred, és nem fogy el hamarabb a 20 000 belépő…
De, vissza Kijevbe, ahol az általam régóta csodált Nadine Kessler, az UEFA női futball szekciójának nemrég hivatalba lépett vezetője segíti a kampányt.
Tényleg a kampány az ideillő szó, mert az ukránok nagyon hajtanak, tökéletesen bemutatva, miért (is) ítéli oda az UEFA a rendezési jogot egy-egy országnak. A legutóbbi hetekben megújították korosztályos válogatottaik stábját, egy helyre, téli tornára gyűjtötték össze az élvonal csapatait, hogy a játékosokkal érkező szakemberek számára továbbképzést és szimpóziumot szervezzenek, új honlappal és facebook oldallal pörgették fel a kommunikációjukat, miközben a célközönség számára mintát jelentő sztárokat (ha szeretném a szót, azt mondanám, celebeket) is felkértek a döntő promotálására.
Ha figyelünk, már most rengeteg ötletet elleshetünk – és még több mint 60 nap a döntő!

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

A Real Madrid komoly lemaradásban van

A Real Madrid hazai szurkolótáborát összefogó és kiszolgáló Penamadridista.hu internetes oldal remek cikket írt a ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.