BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Válogatottaink / Hírek / Smuczer Angéla az A-válogatott stábjában
A 126-szoros válogatott Hummel-Smuczer Angéla a zöld gyepről, a monitor elé "költözött"

Smuczer Angéla az A-válogatott stábjában

A magyar női labdarúgás fejlesztési programjának összeállítása, de még inkább végrehajtása során, – rengeteg egyéb mellett – fontos, kettős célunk volt, hogy minél több korszerű tudással rendelkező női szakemberünk legyen, illetve, tulajdonképpen ehhez kapcsolódva, igyekezzünk pályafutásuk befejezése után is a sportágban tartani azokat a lányokat, asszonyokat, akik sokat tettek közös céljainkért, és példaképei lehetnek a jelen, a jövő játékosinak.

Erre a törekvésre látunk egy friss, szép példát a kedden Ciprusra repülő női válogatottnál: már a stáb tagjaként utazik egykori társaival a magyar futball válogatottsági rekordere, a visszavonulását januárban bejelentő Hummel-Smuczer Angéla.

Angi a megfelelő tudás elsajátítása után videó-elemzőként segíti a csapatot, alkalmasint sokaknak példát mutatva arról, hogy a „visszavonulás” és a „pályafutás befejezése” közé, nem kell egyenlőségjelet tenni.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

Finnországba utazik az U16-os válogatott

Az UEFA azzal is segíti a tagországok leány U17-es válogatottak minél sikeresebb szereplését az Európa-bajnoki ...

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.