BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Válogatottaink / Hírek / Smuczer Angéla az A-válogatott stábjában
A 126-szoros válogatott Hummel-Smuczer Angéla a zöld gyepről, a monitor elé "költözött"

Smuczer Angéla az A-válogatott stábjában

A magyar női labdarúgás fejlesztési programjának összeállítása, de még inkább végrehajtása során, – rengeteg egyéb mellett – fontos, kettős célunk volt, hogy minél több korszerű tudással rendelkező női szakemberünk legyen, illetve, tulajdonképpen ehhez kapcsolódva, igyekezzünk pályafutásuk befejezése után is a sportágban tartani azokat a lányokat, asszonyokat, akik sokat tettek közös céljainkért, és példaképei lehetnek a jelen, a jövő játékosinak.

Erre a törekvésre látunk egy friss, szép példát a kedden Ciprusra repülő női válogatottnál: már a stáb tagjaként utazik egykori társaival a magyar futball válogatottsági rekordere, a visszavonulását januárban bejelentő Hummel-Smuczer Angéla.

Angi a megfelelő tudás elsajátítása után videó-elemzőként segíti a csapatot, alkalmasint sokaknak példát mutatva arról, hogy a „visszavonulás” és a „pályafutás befejezése” közé, nem kell egyenlőségjelet tenni.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

Két kör után, tisztul a kép az UEFA Női Bajnokok Ligája selejtezőjében

Pénteken este, az ír Wrexford és az izlandi Thór Akureyri meccsének lefújása után, befejeződött az ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.