BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A hazai utánpótlás / U14: AZ ETO FC Győr lett a legnagyobb régió bajnoka
Az ETO FC Győr U14-es bajnokcsapata

U14: AZ ETO FC Győr lett a legnagyobb régió bajnoka

Az ETO U14-es csapata nyerte meg a korosztály legnagyobb területet átfogó, négy – Veszprém, Somogy, Vas és Győr-Moson-Sopron – megyét összekapcsoló regionális bajnokságát.

A Gődér Brigitta és Sárosi Csilla által trenírozott lányok sikere egyben azt is jelenti, hogy az ETO FC Győr valamennyi női utánpótlás korosztályban aranyérmet szerzett.

Az MLSZ Veszprém megyei Igazgatósága által kiírt regionális bajnokságban a benevezett nyolc csapat előbb nyolc fordulóban, két csoportban vetélkedett. A Kisalföld csoportból az ETO FC Győr és a Haladás-Viktória FC, míg a Bakony csoportból a Veszprémi UFC és a Siófoki Bányász került a négyes döntőbe – nagyszerű dramaturgia, hogy minden megye képviseltette magát a fináléban.

A veszprémi négyes döntőben az ETO valamennyi ellenfelét legyőzve lett bajnok, az ezüstérmet 4 ponttal a Veszprém UFC szerezte meg, a bronzérmes a szombathelyi, a negyedik pedig a siófoki csapat lett.

A döntő gólkirálynője Hangyál Vanessza (ETO FC Győr) lett, 3 góllal.

Az ETO FC Győr bajnokcsapatának tagjai: Borók Dorina, Csontos Szilvia – kapusok; Altrichter Brenda, Erdélyi Szabina, Csőre Dóra, Rozs Fanni, Virág Anna, Vida Boglárka, Kovács Aida, Hangyál Laura, Hangyál Vanessza, Dévics Emma, Molnár Flóra, Maráz Míra – mezőnyjátékosok.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

Szintet lép az U14-es korosztály – már a nemzetközi mezőny az ellenfél

A női labdarúgás fejlesztése során, talán a mögöttünk hagyott hat év legsikeresebb programja az UEFA-MLSZ ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.