BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Hírek a nemzetközi női labdarúgásból / Remek sorsolást kapott a VfL Wolfsburg!

Remek sorsolást kapott a VfL Wolfsburg!

Tudom, nem szabad kiénekelni a sajtot a szájakból. Az is világos, egy kupasorozatban a sorsolás akkor "jó", ha a csapat már túljutott soros ellenfelén. Mégis azt mondom, Jakabfi Zsanett csapata, a VfL Wolfsburg – több szezon balszerencséje után – végre "bíztató" sorsolást kapott. Megkockáztatom: a Farkasoknak jelentős esélye van arra, hogy ott legyenek az UEFA Női Bajnokok Ligája májusi, bécsi döntőjében.

A női BL novemberi sorsolásán, hagyományosan, tulajdonképpen két sorsolásra kerül sor. A döntőig vezető úton több sorsolásra már nem lesz szükség: megtudtuk a negyeddöntő párosítását, majd azt, hogy a négy páros győztese milyen leosztásban folytatja az elődöntőben.

Az UEFA Női Bajnokok Ligája 2019-2020-as kiírásának negyeddöntője:

Atlético Madrid (spanyol) – FC Barcelona (spanyol)

Olympique Lyonnais (francia) – FC Bayern München (német)

Glasgow City FC (skót) – VfL Wolfsburg (német)

Arsenal Ladies FC (angol) – Paris SG (francia)

 

Utána pedig az is kiderült, hogy a VfL Wolfsburg és az Olympique Lyonnais külön ágra is került. Amennyiben Jakabfi Zsanették továbbjutnak, a döntőbe vezető utolsó lépést spanyol ellenféllel szemben tehetik meg, míg a másik ágon az OL–Bayern továbbjutója az Arsenal–PSG párbaj győztesével találkozik.

A negyeddöntőkre március 24-25-én, illetve egy héttel később, az elődöntőkre április 25-26-án és május 2-3-án kerül sor.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

NB II: Öt jelentkező az NB I-re?

A 6. fordulón, azaz nagyjából az őszi idény felén – máshogy fogalmazva, a bajnokság egynegyedén ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.