BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A Simple Női Liga hírei / Kedden, kupasorsolás!

Kedden, kupasorsolás!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenyigazgatósága kedden sorsolja ki a Förch Női Magyar Kupa 2. fordulóinak párosításait.

A Förch Női Magyar Kupa 2018-2019-es kiírásában 27 csapat indul. Közülük 6 kényszerült előselejtezőre, ezek a gárdák kezdik tulajdonképpen a nagypályás női bajnoki évet, miután a mérkőzésekre már a következő hétvégén, augusztus 11-én sor kerül.

Az előselejtezőből továbbjutott három csapattal alakul ki a 24-es tábla (a Jet-Sol Liga 8 sportszervezete, valamint 16 NB II-es), amelynek szereplői közül a 16 másodosztályú lép pályára az augusztus 18-19-i, 2. fordulóban.

Miután a Förch Női Magyar Kupa versenykiírása 5.b kifejezetten nevesíti a lehetőséget – és az előselejtező esetében is így történt – a 2. forduló sorsolásánál is figyelembe veendő a csapatok földrajzi elhelyezkedése, a területi elv.

Alkalmasint nem felesleges felhívni a résztvevők figyelmét arra is, hogy a Förch Női Magyar kupában az NB I-es és NB II-es sportszervezetek figyelmét, hogy a bajnoki és kupa versenykiírások alapján részvételi és nem nevezési kötelezettségük van. Magyarul: az, aki a legelső FNMK-meccsére nem áll ki, bajnoki szereplését lehetetleníti el.

 

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

JSL teremtorna: Fradi, Astra, ETO, MLE az egyik, MTK, Hali, St. Mihály, Kelen a másik csoportban

A Jet-Sol Liga csapatainak teremtornája esetében a versenykiírás a kezdetektől meghatározza a menetrendet, a csoportbeosztást. ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.