BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A Simple Női Liga hírei / JSL teremtorna: Fradi, Astra, ETO, MLE az egyik, MTK, Hali, St. Mihály, Kelen a másik csoportban
A legutóbb Székesfehérváron rendezett Jet-Sol Liga teremtorna címvédője, az MTK Hungária FC

JSL teremtorna: Fradi, Astra, ETO, MLE az egyik, MTK, Hali, St. Mihály, Kelen a másik csoportban

A Jet-Sol Liga csapatainak teremtornája esetében a versenykiírás a kezdetektől meghatározza a menetrendet, a csoportbeosztást. Azaz, nincs szükség sorsolásra, illetve „kötést” jelent a nagypályás bajnoksággal, hogy a liga őszi végeredménye alakítja ki a rajt két négyes csoportját.

„Elvileg” az 1., a 4., az 5. és a 8. helyezett alkotja az A-, a 2. a 3. a 6. és a 7. pedig a B-csoportot. Gyakorlatilag azzal, hogy a Diósgyőri VTK idén sem vesz részt a tornán, a számok csak a sorrendet, nem a bajnoki helyezést jelölik és az NB II-esként beugró MLE-R-Bus kapta a 8. számot.

Ezek alapján tehát Szigetszentmiklóson, január 11-én (várhatóan 11 órától), majd 12-én, a Ferencváros, az Astra HFC, az ETO FC Győr és az MLE-R-Bus alkotja majd az A-csoportot, míg az MTK Hungária FC, a Haladás Viktória FC, a St. Mihály FC és a Kelen SC pedig a B-kvartettet.

A torna – amelyről a tervek szerint az M4 sportcsatorna is közvetít – érdekessége, hogy legalább két gárda kispadján új edzőt látunk majd- Az MTK-t már Varga Attila, a Haladás Viktóriát pedig Szabados György vezényli – utóbb egyebek mellett korábbi csapata, az MTK ellen is.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

Hogyan lehet leírni a női futball erőviszonyait a férfi szakághoz képest?

Akár azt is mondhatnám/írhatnám, hogy játékra hívom az olvasókat. Igazából a véleményekre vagyok kíváncsi, de ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.