BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Pályán az amatőrök is / Ismét Kelen SC–Újpest FC, a Förch Női Magyar Kupában

Ismét Kelen SC–Újpest FC, a Förch Női Magyar Kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészült a női NB II csoportbeosztása, valamint a bajnokság sorsolása.

Az előzetes várakozásnak megfelelően, a 19 csapat közül a Dunától nyugatra működő 9 sportszervezet (FC Sopron, Mosonmagyaróvár, Pápai ELC, Ziccer NFC, ZTE FC, Ajka, 

Balatonfüred, Szigetvár és MOL Vidi FC) alkotja a Nyugati csoportot, a Dunától keletre működő öt sportszervezet (Nyíregyháza Spartacus, Nyírség NSC, Szolnok Fanatic SE, Monori SE, Vác-Deákvár), valamint az öt budapesti sportszervezet (Újpest FC, Kelen SC, Airnergy FC, 1. FC Femina, Kőbányáért Egyesület) pedig a Keleti csoportot.

 

A Förch Női Magyar Kupában 27 sportszervezet (a Jet-Sol Liga 8, valamint az NB II 19 csapata). Tekintettel arra, hogy a résztvevők száma meghaladja a 24-et, előselejtezőre van szükség, három párban.

A csapatok székhelyét is figyelembe vevő sorsolás alapján a MOL Vidi FC az SC Sopronnal, a Kelen SC az Újpest FC-vel, a Szolnok Fanatic SE pedig a Monori SE-vel játszik a legjobb huszonnégy közé jutásért. (Az előbbre írt csapatok a pályaválasztók.) Érdekesség, hogy a két fővárosi csapat 2017 őszén is összecsapott a Kupában, akkor, a még Jet-Sol ligás Újpest győzött.

A legjobb 24 között a Jet-Sol Liga klubjai még erőnyerők, az NB II talpon maradt 16 csapata egymás között dönt a legjobb tizenhat közé jutásról.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

NB II: Magabiztosan nyertek a “nagyágyúk”

A Női NB II 5. fordulójában, mindkét csoportban magabiztosan nyertek a „nagyágyúk”. A Keleti csoportban ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.