BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A Simple Női Liga hírei / Az MLE is részt vehet a Jet-Sol Liga teremtornáján

Az MLE is részt vehet a Jet-Sol Liga teremtornáján

Amint arról honlapunk korábban beszámolt, a Magyar Labdarúgó Szövetség január második hétvégéjén, Szigetszentmiklóson rendezi a Jet-Sol Liga csapatainak immár hagyományos teremtornáját.

Az élvonal nyolc klubja közül, ebben az esztendőben is a Diósgyőri VTK jelezte, hogy nem kíván rajthoz állni a női futball évindító rendezvényén. A szokásos rend szerint, ilyenkor a szervező a másodosztály legjobbjának kínálja fel a rajt lehetőségét. "Nehezítette a helyzetet", hogy az NB II-ben a Keleti és a Nyugati csoportot is százszázalékos csapat vezeti. Sorsolni kellett, hogy az Újpest FC, vagy a Magyar Labdarúgó Egylet csatlakozhat-e a Jet-Sol Liga hét klubjához – a baranyai gárda volt a szerencsésebb, a Magyar Labdarúgó Egylet léphet parkettre Szigetszentmiklóson.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

Hogyan lehet leírni a női futball erőviszonyait a férfi szakághoz képest?

Akár azt is mondhatnám/írhatnám, hogy játékra hívom az olvasókat. Igazából a véleményekre vagyok kíváncsi, de ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.