BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A Simple Női Liga hírei / A negyeddöntőért játszanak a Förch Női Magyar Kupában

A negyeddöntőért játszanak a Förch Női Magyar Kupában

A Jet-Sol Ligában és a női NB II-ben nincs a hétvégén forduló, az élvonal és a másodosztály (talpon maradt) nyolc-nyolc alakulata a Förch Női Magyar Kupa mérkőzésein lép pályára, a negyeddöntőbe jutásért.

Négy „vegyespárost” láthatunk a hétvégén, amelyeken élvonalbeli és másodosztályú csapat hadakozik. Az egymeccses párbajban a pályaválasztó – a kiírás szerint – az NB II-es gárda, az viszont újdonság, hogy az alacsonyabb osztályú csapat előnye csak ennyi: a rendes játékidő esetleges döntetlenje után ugyanúgy 11-es rúgások következnek, mint az azonos osztálybeli csapatoknál. (Az NB II-eseknek érdemes figyelnie arra, hogy a FNMK-ban a élvonalbeli, „3+1-es” csereszabály érvényes!)

Két meccsen találkozik a Jet-Sol Ligába tartozó csapat: Szombathelyen, a Király sportlétesítményben csap össze a Haladás Viktória és az Astra HFC, a Ferencváros pedig a Magyar Labdarúgó Egyletet fogadja. Alkalmasint egyik vendégcsapat sem bízik túlzottan a saját továbbjutásában, mert a következő kupaforduló hétvégéjére, november 24-re kötötték le elmaradt Jet-Sol Liga-meccsük pótlását.

Figyelemmel arra, hogy két párban (Monori SE–Kőbányáért Egyesület, és Airnergy FC–MOL Vidi FC) NB II-es csapatok lépnek pályára, bizton tudhatjuk, a legjobb nyolc között is lesz legalább két alacsonyabb osztályú gárda.

A Förch Női Magyar Kupa 3. fordulójának párosítása: Kelen SC – MTK Hungária FC (szombat, 14.30, Kelen SC sporttelep); Zalaegerszegi TE – St. Mihály FC (szombat, 15 óra, Zalaegerszeg); Ferencváros – Magyar Labdarúgó Egylet (szombat, 15 óra, Kőbánya, Kocsis Sándor Sportközpont); Monori SE – Kőbányáért Egyesület (szombat, 18 óra, Monor); Haladás Viktória FC – Astra HFC (vasárnap, 11 óra, Szombathely, Király Sportlétesítmény); Pécsi MFC – ETO FC Győr (vasárnap, 14 óra, Pécs, Kovácstelepi sporttelep); FC Ajka – Diósgyőri VTK (vasárnap, 14 óra, Ajka, Városi Sportcentrum); Airnergy FC – MOL Vidi FC (vasárnap, 17 óra, Bp., Ferencváros, Goldball Park).

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

JSL teremtorna: Fradi, Astra, ETO, MLE az egyik, MTK, Hali, St. Mihály, Kelen a másik csoportban

A Jet-Sol Liga csapatainak teremtornája esetében a versenykiírás a kezdetektől meghatározza a menetrendet, a csoportbeosztást. ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.