BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / A hazai utánpótlás / U19: az ETO FC Győr megnyerte a bajnokságot

U19: az ETO FC Győr megnyerte a bajnokságot

Az U19-es bajnokság Kiemelt csoportjának rájátszásában – az utolsó előtti fordulóban – a Kóka-FNLA lemondta a listavezető ETO FC Győr elleni mérkőzését. Bár a Versenybizottság ilyen rövid idő alatt nem hozhatott még jogerős határozatot, a három pontot a győriek kapják majd – Gál Biankáék ezzel megnyerték a legrangosabb magyar utánpótlás-bajnokságot.

Az ETO FC Győrnek ezzel 55 pontja van (pontosabban lesz), az MTK Hungáriának pedig akkor is "csak" 50 lehet, ha vasárnap legyőzi a Videotont. Bár a két, az aranyéremért versenyt futó csapat az utolsó fordulóban, Győrben még összecsap, a zöld-fehérek előnye behozhatatlan, elhódították az MTK Hungáriától a bajnoki címet.

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

NB II: Öt jelentkező az NB I-re?

A 6. fordulón, azaz nagyjából az őszi idény felén – máshogy fogalmazva, a bajnokság egynegyedén ...

1 Komment

  1. avatar

    Gratulálok, szép volt, lányok. Ordító a különbség a Jet-Sol Liga felsőházának két résztvevője, az ETO és a DVTK között, ami az utánpótlást illeti, pedig egyik fontos bázisa a felnőtt csapatnak. Külön felhívnám a figyelmet a csoportképen semüvegben pompázó hölgyre, a korosztályos válogatott Böcskei Nikire, akit amúgy egyre többen ismernek és ismernek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.