BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Tanulmányok / Hazai szürkeállomány / Sisa Tibor különleges szakkönyvet készített

Sisa Tibor különleges szakkönyvet készített

Tavasszal, amikor a noifutball.com megújításáról döntöttünk, célunk volt, hogy minél több rovatot indítsunk, minél több különböző olvasnivalót kínáljunk a látogatóknak. Ilyen a „Tudástár” rovat, amelynek almenüjeiben szakmai anyagokat is szeretnénk ajánlani.

Sajnos tény, hogy nem maradt elég energia arra, hogy minden rovatot a várt, vagy akár elvárt mennyiségű tartalommal töltsünk fel.

Így, most amikor Sisa Tibornak, az MLSZ Edzőképző Intézete elnökhelyettesének könyvét ajánljuk, tulajdonképpen adósságot is törlesztünk.

(Sisa Tiborral a Sport1 televízió készített interjút, érdemes megnézni a könyvet is bemutató beszélgetést – a képre kattintva – megnézni.)

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

Nők bőrszegesben – a kezdetektől a nyolcvanas évekig

Nők bőrszegesben címmel, Kiss László tatai szociológus, a Futball és történet blog gazdája, szerkesztője publikált alapos ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.