BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Gyorshírként
Kezdőlap / Kiemelt cikkek / A női futball is avatja az új nemzeti stadiont

A női futball is avatja az új nemzeti stadiont

A mai nap, 2019. november 15-e, bizonyosan bevonul a történelembe… Magyarország, a magyar labdarúgás, ma avatja a Puskás Arénát, az új nemzeti stadiont, Magyarország legnagyobb befogadóképességű kulturális létesítményét.

A futballt szerető, a sportághoz ezer szállal kötődő embereknek önmagában az új nemzeti stadion megnyitása, birtokba vétele is ünnep. De, számunkra, akiknek a női labdarúgás foglalja el a szívünk egyik darabját, még nagyobb öröm, hogy az új létesítményben, az avatáson, – valamicskét ismét csökkentve a sok évtizedes adósságból – megjelenik a magyar női futball is.

A „régi” Puskás Stadion egyik éke lett az az emlékoszlop, amely a válogatott játékosok nevét örökítette meg az örökkévalóság számára. Az új Arénában is helyet kap majd hasonló emlékmű, amelyen nagy örömünkre – a teljes egyenjogúságot demonstrálva – ott díszeleg majd valamennyi, a női A-válogatottban pályára lépett játékosunk neve az első csapatunk 1-es számú játékosától, Kiss Máriától, a legfrissebb újoncunkig, Pusztai Sáráig.

A női labdarúgás „visszaköszön” a játékoskijáróban is – a falakra kikerült fényképek közé kikerült több női labdarúgónk képe is.

És, nem utolsó sorban, amikor majd ma, a megnyitón, a múlt legendái, az egykori kiválóságok szimbolikusan is birtokba veszik a Puskás Arénát, az urak között ott köszönthetjük majd az első csapatunkat is képviselő Lovász Gyöngyit, valamint első százszoros válogatottunkat, Pádár Anitát is.

Az avatót köszöntő imázs-klipben is örömmel láttam, hogy Szász Kittivel és Varga Judit miniszter asszony jobblábas bombájával megjelenik a női futball is.

Pénteken avatunk, hétfőn pedig Gera Zoltán U21-es válogatottja is birtokba veszi a gyönyörű új Arénát. Nem kell sokáig törni a fejünket, mi a következő, számunkra oly fontos lépés…

Rólunk Denes Andras

avatar
Sokan kérdezik, miért nem szeretik, miért nem támogatják többen, jobban, a női labdarúgást? A mi válaszunk erre az, azért, mert még nem voltak olyan szerencsések, hogy megismerhették… Aki pedig szeretne olyan szerencsés lenni, az aligha találhat jobb partnert, mint a NŐIFUTBALL.COM

Ezt már olvastad?

NB II: Öt jelentkező az NB I-re?

A 6. fordulón, azaz nagyjából az őszi idény felén – máshogy fogalmazva, a bajnokság egynegyedén ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.